Du behøver ikke at vide noget om mig for at komme til samtale.


Nogle mennesker vil imidlertid gerne have et kendskab til den psykolog de taler med og derfor skriver jeg lidt om mig selv og min måde at arbejde på.

Jeg er født i 1967, er gift og har 3 børn. Jeg fandt tidligt ud af, at noget af det jeg er god til er, at følges med andre mennesker igennem en periode af deres liv og det får jeg lov til i mit arbejde som psykolog. Det gør mig altid glad at opleve, når mennesker jeg har haft samtaler med oplever et rigere eller mere tilfredsstillende liv, med større styrke til at se fremtidens udfordringer i øjnene.


Nogle psykologer tilstræber at være meget anonyme og fremstå upåvirkede af det mennesker fortæller. Jeg tilstræber ikke denne anonymitet og tillader at de personer jeg taler med og deres historier, påvirker mig. Faktisk oplever jeg ofte, at føle mig beriget når et samtaleforløb afsluttes, fordi det har givet indsigt i menneskers enestående værdier og tanker om livet.

Jeg arbejder ud fra et kristent livs- og menneskesyn, men du behøver ikke dele dette livssyn. For mig indebærer det, at mennesket er unikt og værdifuldt og det er mit ideal at møde mennesker i overensstemmelse hermed. Det betyder også, at tanker om livets store spørgsmål er noget jeg er vant til at tale om.

Det er vigtigt for mig at sætte mig grundigt ind i din situation, da det er forudsætningen for at kunne give et meningsfuldt med- og modspil. Derfor stiller jeg en del spørgsmål – især i de første samtaler.

I samtalerne fokuserer jeg primært på nutiden, og hvis vi beskæftiger os med barndommen, er det med henblik på den eventuelle indflydelse, det har på livet i dag.