Individuelt kursus i Mindfulness ved professionel psykolog

For dig som ikke ønsker at skulle tilpasse din tid til en gruppe, tilbyder jeg individuelle kurser i Mindfulness.

Kurset bliver skræddersyet specifikt til dig og din hverdag, så vi sikrer at det du lærer kan fungere i din hverdag og matcher din livsform. Det gør jeg blandt andet ved at sikre at de øvelser du får med dig, passer til dig som person og derfor lettere kan benyttes i hverdagen. Herved undgås, at du bruger tid på at tilegne dig ny læring som du efterfølgende ikke kan bruge til noget.

Metoden understøtter den livsform, hvor dine personlige værdier får optimalt råderum.

Jeg benytter teknikken ACT (Acceptance and Commitment theraphy), fordi denne form ikke er knyttet til en bestemt religiøsitet og fordi den knytter mindfulness stærkt sammen med personlige værdier og handling. På denne måde bliver metoden tæt forbundet med, og en understøttelse af,  din særlige tilgang til livet og det som personligt er vigtigt for dig.

Samtidig sikrer min faglige baggrund som psykolog at jeg ikke bare kan én metode, men kan have opmærksomhed på hvad der særligt er vigtigt at betone for dig.

Kurset er velegnet til stresshåndtering og til optimering af arbejds- og fritidsliv i forhold til dine personlige værdier. Metoden er samtidig velegnet ved nedtrykthed og angst problematikker.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

med venlig hilsen

Vibeke Frederiksen, Psykolog og ba. i sociologi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *